Sungurlu Leblebisi El Bab’ a ulaştı.

Sungurlu Leblebisi El Bab’ a ulaştı.

El Bab’ ta kahramanca mücadele veren Mehmetçiklerin moral ve motivasyonlarını yüksek tutmaları amacıyla Belediyemiz tarafından leblebi ve kuruyemiş gönderilmişti.
Sungurlular olarak Mehmetçiklerin yanında olduklarını belirten Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, destek kolilerin yanında mektup göndermişti.
Başkan Şahiner yazdığı mesajında; “Suriye sınırında oluşturulmaya çalışılan terör koridorunu Ülkemizin huzuru ve refahı için önlemek amacıyla sevdiklerinizden uzakta vatan aşkı ile yapmış olduğunuz operasyonlarla bizleri gururlandırıyorsunuz. Nasıl ki güvenlik güçlerimiz yurt içinde amansız bir mücadele veriyorsa sizlerde daha zor şartlarda sınır dışında soğuk hava muhalefetlerine, özlemlerinize rağmen kahramanca mücadele veriyorsunuz. Yüce Allah sizleri, sevdiklerinize sağ salim kavuşturmayı nasip etsin. Sizlerden ricam, çıkmış olduğunuz bu kutsal yolda Hz. Ömer gibi cesur, H.z Osman gibi sabırlı olmanızdır. Gazanız mübarek olsun. Şanlı bayrağımız ilelebet göklerde dalgalansın. El Bab’ta yazdığınız destan dillerde dolansın. Sungurlulu hemşehrilerim adına sizlere saygı ve sevgilerimi iletiyor, her daim dualarımızda olduğunuzu bilmenizi istiyorum. Rabbim yar ve yardımcınız olsun” ifadelerini kullandı.
6 Ocak tarihinde gönderilen Leblebiler El Bab’ a ulaştı. Sungurlulu hemşehrimiz Mustafa Dalkılıç’ a ulaştırılan leblebiler kumanya esnasında Mehmetçiğe dağıtıldı. Mehmetçiklerimiz Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’ e teşekkür ederken Bölük Komutanı Topçu Kd. Üsteğmen Mustafa Dalkılıç sosyal medya üzerinden çektiği resimleri paylaşarak Başkan Şahiner’ e teşekkür etti. Dalkılıç mesajında; ”Sayın Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’ in El BAB bölgesinde görev yapan Türk Silahlı Kuvvetleri personeline göndermiş olduğu koliler elimize ulaştı.
Başta Belediye Başkanımız Sayın Abdulkadir Şahiner olmak üzere Sungurlu Belediyesi çalışanlarına Sungurlu Halkına ve emeği geçen tüm sevenlerimize Şahsım ve tüm personelim adına saygı sevgi şükranlarımızı sunuyoruz.Bizleri buralarda dahi düşünmeniz bizleri onurlandırdı.Sungurlulu olmaktan gurur duyuyorum.Hepinizden ALLAH Razı Olsun.
EL BAB’tan Saygılar.” dedi.

Önceki Temsil, Ağırlama, Tören ve Tanıtım Giderleri Yönetmeliği plan ve bütçe komisyon raporu

Takip Edin

Sunguroğlu Mahallesi, Alparslan Türkeş Cd. , 19300 Sungurlu/Çorum